Бездіяльність поліції дістала вже й мене
27 Серпень, 2016

...

Пора й собі зберегти цю замітку. Мене не так дістали дії поліцейських, як їх бездіяльність. На жаль радість українців від #селфізкопом так само швидко розвіюється як в росіян від #Кримнаш.
Я особисто чекав чогось нового від поліції в Хмельницькому. Так в Києві розрекламували, таку PR-компанію провели. Хтось добре спрацював. І на цьому все закінчилось. Кожного дня я їжджу по Пр. Миру коло “Ріко” і кожен день я бачу машини коло самого пішоходного (а бувають і на ньому) і часто як машини стоять посеред перехрестя Пр. Миру – вул. Свободи зі сторони все того ж “Ріко”. І цікаво, що там їздять поліцейські і точно так само як ДАІшники не бачать в цьому правопорушень. Мало того, що це перехрестя, так ще й бордюр жовтого кольору. Для них це не правопорушення,
Ситуація наступна: стою на світлофорі, мені прямо, а взаді поліція і їй на право. Чуваки, красавци, включають маячки, спокійно мене об’їжджають і після повороту знову вимикають сирену і далі собі їдуть потихеньку.
Та просто дістало. Так хочеться вийти і дати в лоб, щоб були як усі прості громадяни і виконували свої функції, якщо машина порушує правила паркування, то стань і покарай, не хочеш писати протокол, то хоч скажи “ну-ну-ну”

П.С. І ще одна точка щоденних порушень: кожного ранку бачу на перехресті Старокост. шосе і Прибузької маршрутки спокійно йдуть по лівій полосі (що тільки на поворот) собі прямо, бо вони не такі як усі, у них графік. А в яких це нових правилах в маршрутки такі переваги. Я просто ще жодного разу не бачив, щоб хоч одного наказали.

З цим “безпределом” на дорозі я вже хочу назад ДАІ, щоб вони ховались по кущам і хоч водії трохи боялись порушувати правила, бо зараз кожен їздить як хоче.

Comments
0 Comments

20 + twenty =